Vinn sesongkort i lotteriet! – Tertnes

Vinn sesongkort i lotteriet!

Foran kommende sesong kan det å ha sesongkort til Tertnes-kampene bli enda viktigere enn før. Med stor sannsynlighet vil det bli restriksjoner mht. antall tilskuere i hallen når kampene starter, og dermed vil sesongkortinnehaverne bli prioritert. Vi har ikke startet sesongkortsalget ennå, men deltar du i lotteriet vårt ved å kjøpe lodd, kan du være blant de heldige som vinner ett av de FIRE sesongkortene som er premier i lotteriet.

VIPPS 131626 for å delta – pris pr lodd kr 50. Har du ikke VIPPS, kan du også overføre til bankkonto 3624 09 18158 (Tertnes Håndball Elite), merk da innbetalingen med LODD, samt ditt navn og telefonnummer.

Her er premielisten så langt:

Salgsperioden varer til og med 1. juni (trekning 2. juni).