Lerøy Elitecup i Åsane Arena – Tertnes

Lerøy Elitecup i Åsane Arena

Med Norges flotteste flerbruksanlegg klar for aktivitet, er vi stolte over at Tertnes Håndball Elite kan invitere til Lerøy Elitecup i Åsane Arena 21.-23. august!

Selv om anlegget fortsatt trenger noen måneder for å bli helt ferdig, er spilleflaten, garderober og tribuner klare sånn at vi kan ta det i bruk allerede til helgen. Fana, Molde og Ålgård, er i tillegg til Tertnes, deltakende lag i Lerøy Elitecup, og de første kampene spilles fredag kveld.

Lerøy Elitecup, som startet som et samarbeid mellom Tertnes og Fana for 3 år siden, er først og fremst en treningsturnering i den siste oppkjøringsperioden før seriestart. Lagene tester ut ulike spillvarianter og -formasjoner, og resultatet i kampene er mindre viktig. Likevel ligger det alltid en viss prestisje og gir selvtillit med gode resultater inn mot seriestarten, og vi vet at alle lagene går på banen for å vinne hver eneste kamp.

Mens Fana tok arrangøransvaret i fjor, er det altså Tertnes som inviterer til Åsane Arena i år. Pga. de spesielle omstendighetene kan vi dessverre ikke åpne dørene for alle, og vi kan maksimalt ha 200 tilskuere i hallen pr dag. Av den grunn anbefaler vi at en sikrer seg billetten allerede i dag, da det garantert vil bli utsolgt før helgen.

Billettene selges kun gjennom appen vår, Tertnes Håndball, så nå er tiden for å laste den ned, evt. oppdatere til nyeste versjon (AppStore eller Google Play). Her er ytterligere informasjon til publikum, basert på FHI og NHFs retningslinjer for kamparrangement:

  • Det tillates maksimalt 200 tilskuere, i tillegg til spillere, dommere, sekreteriat, presse og arrangementsstab.
  • Vi MÅ ha navn og telefonnummer til ALLE som er i hallen og kravet om 1 meters avstand gjelder. Eneste unntaket er spillerne på banen.
  • Alle billetter kjøpes i appen, og alle som skal inn i hallen må ha sin egen billett på sin telefon. Dette er pga. eventuell smittesporing.
  • Det er utarbeidet salkart hvor vi benytter hvert tredje sete og annenhver rad.
  • Det er kun plassbilletter og man må velge sete når man bestiller billett.
  • Kjøpte billetter kan ikke overføres til andre.
  • Hallen åpner for publikum én time før kamp. Alle må sprite hender før inngang til selve hallen; antibac-stativ er tilgjengelig i publikumsarealene.

Alle kampene vil bli streamet av BA.

Presse som ønsker å dekke arrangementet sender forespørsel om akkreditering til medieansvarlig Vidar Trellevik, vidar@vpb.no (tlf. 970 82 527).