HK Container med på laget – Tertnes

HK Container med på laget

Med en dag igjen til seriestarten er vi glade for å presentere vår nye samarbeidspartner, HK Container!

HK Container AS er totalleverandør innen alt fra containere til mobilkraner. Selskapet startet i 1975 med lastebiler, og utvidet i 1980 med salg og utleie av lagercontainere, gangtunneler og brakker/kontorcontainere, som fremdeles er hovedproduktene.

Selskapet het opprinnelig Helge Kristoffersen AS, men skiftet navn til HK Container i september 2017. I dag er selskapet eid av Kranringen AS.

HK Container har salg og depot i Bergen, Voll, Oslo, Skien, Sandefjord, Nykirke og Moelv, og kjennetegnes ved:

  • Over 40 års erfaring
  • Vestlandets hovedimportør av alle typer containere siden 1992
  • 50 depot i Europa til disposisjon
  • Muligheter for rimelige tilpasninger og ombygginger

Sist uke var Linn, Karoline og Josefine på besøk hos daglig leder Kenneth Bale Aagesen på Lønningsflaten der HK Container holder til i lyse, trivelige lokaler. Kenneth, som selv har en fortid som fotballtrener i Tertnes, forteller:

Vi har valgt å være med som sponsor for Tertnes Håndball Elite. Vi gjør dette fordi Tertnes er en stolt klubb som driver godt, tar vare på spillerne og ikke minst produserer mange profiler.

– Det arbeidet som Tertnes gjør for å gi tilbud til ungdommen står det respekt av, og vi er stolte av å være med som sponsor for dere.

Vi i Tertnes er stolte over å ha fått HK Container og Kenneth med på laget, og vi ser frem til et godt samarbeid de neste årene!