Tøff motstand – Tertnes

Tøff motstand

Det er en tøff motstander som venter når Tertnesjentene allerede i første bortekamp for sesongen møter REMA 1000-ligaens desidert største favoritt, Vipers.

Det er en felles oppfatning i håndball-Norge at det stjernespekkede Vipers-laget ikke kommer til å tape poeng i den hjemlige serien denne sesongen. Tross alt har de et av Europas beste lag, og det forventes at klubben vil kunne kjempe helt i toppen i årets Champions League.

Men hver kamp lever sitt eget liv, og klarer vi å være på vårt beste i hele oppgjøret, skal Tertnesjentene kunne by Vipers-spillerne kamp. Men det betinger at vi er tydelige og bestemte i angrepsspillet vårt, og unngår unødvendige feil. Klarer vi det, vil vi kunne spille oss til gode sjanser og skikkelige avslutninger, slik at vi kan hindre Vipers i for mange kontringer.

Så langt har Vipers spilt, og vunnet oppskriftsmessig, mot Flint og Sola, men klubben skriver på sin hjemmeside at de forventer en tøffere kamp og hardere motstand mot Tertnesjentene søndag.

Kampen sendes på BA Direktesport med sendestart kl. 17:50 (kampstart kl. 18:00).