Endelig ny landslagssamling – Tertnes

Endelig ny landslagssamling

Etter en lang pause for landslagsaktiviteten, er det endelig klart for nye samlinger for de norske lagene på kvinnesiden.

Dette inkluderer juniorlandslaget der flere av Tertnesjentene har vært fast inventar de siste årene. Kommende samling skal foregå i Kristiansand fra 28. september til 3. oktober, og følgende Tertnes-spillere er innkalt (antall juniorlandslagskamper/-mål i parentes):

  • Rikke Larsen Øyerhamn (39/76)
  • Eva Erdal Moen (37/68)
  • Eli Smørgrav Skogstrand (48/4)
  • Henrikke Hauge Kjølholdt (46/133)

I tillegg er Kaja Horst Haugseng på reservelisten og kan fortsatt bli innkalt.

Juniorjentene skulle etter planen ha spilt VM i sommer. Dette mesterskapet er utsatt til desember, og forhåpentligvis vil det kunne gå av stabelen i Romania, slik det nå er planlagt. Lagets trenere er Ane Mällberg og Pål Oldrup Jensen.