Nytt spennende hjemmeoppgjør – Tertnes

Nytt spennende hjemmeoppgjør

Søndag blir det ny hjemmekamp i Åsane Arena, nærmere bestemt et tøft vestlandsderby mot Sola.

Pga. avlyst kvalifiseringsspill som konsekvens av corona, berget Sola plassen i REMA 1000-ligaen sist sesong. Laget har hatt en god start i år, med gode resultater i oppkjøringskampene, samt i sesongen første kamper, og det virker nå å være større entusiasme i laget. Om dette har med trenerskifte å gjøre, er vanskelig å si, men tidligere toppspiller i Elverum, Steffen Stegavik, overtok som hovedtrener for laget i sommer.

Så langt i år har Sola tre seire, og spesielt imponerte de med 6-målsseier mot Molde. De to tapene har kommet mot antatt bedre motstandere (Vipers og Storhamar), og Sola kan fort bli ett av lagene som kommer til å kjempe om medaljene.

Tertnesjentene har lagt bak seg en god treningsuke etter borteseieren mot Larvik sist søndag. Nå ser vi frem til å ønske velkommen til ny hjemmekamp i Åsane Arena, og målet er at vi fortsatt er ubeseiret i vår nye hjemmearena etter søndagens kamp.

For informasjon om hvordan kjøpe billetter til kampen, og ellers hvordan en skal forholde seg i hallen, les viktig informasjon her.

Med kun 200 tilskuere i hallen er klubbens arrangementsinntekter svært begrenset. Ser du kampen hjemme, men har du lyst å støtte oss med et lite beløp, kjøp en Hjemmesitter-billett ved å vippse kr 50 til 131626.