Ny REMA 1000-ligakamp – Tertnes

Ny REMA 1000-ligakamp

Onsdag spiller Tertnesjentene bortekamp i REMA 1000-ligaen. Nå er det tabelltoer Storhamar som står for tur, med andre ord en ny tøff motstander for Tertnes.

Storhamar har så langt vunnet alle sine seriekamper, og det eneste tapet denne høsten kom i NM-kvartfinalen mot Sola sist uke. Men laget har vist enkelte svakhetstegn, ikke bare i kampen mot Sola, og selv om de nok er favoritter i onsdagens kamp, er de langt i fra uslåelige.

Tertnes på sin side hadde en god forsvarskamp mot Molde på søndag, og klarer vi å få bedre rytme og samhandling i kontringer og angrep, tror vi at vi igjen kan få se noe av det fartsfylte spillet Tertnesjentene viste tidligere i høst.

Pga. lokale smittevernstiltak spilles kampen på Hamar uten publikum. Kampstart er kl. 18:00, med sendestart på BA/Direktesport kl. 17:50.