Henrikke i to nye år – Tertnes

Henrikke i to nye år

Med Henrikke Hauge Kjølholdts signering av ny kontrakt med Tertnes, kan vi juble for at enda en av ungjentene våre ønsker å fortsette sin utvikling i klubben.

Fyllingsdølen med bakgrunn fra begge håndballklubbene i Dalen (Løv-Ham og Fyllingen), ble Tertnes-spiller i 2019. Da hadde hun allerede hospitert med klubben i et års tid, og det var ingen overraskelse at den venstrehendte kantspilleren tok steget inn i Tertnes-stallen som 18-åring.

Henrikke Hauge Kjølholdt

Tore Johannessen sier :

-Henrikke er en kantspiller med et stort potensiale. Hun har hatt en jevn fin utvikling i årene hun har vært hos oss, en utvikling vi tror vil fortsette videre. Hun har ennå ikke helt fått ut sitt potensiale, men etter at hun ble førstevalget på høyre kantposisjon (etter at Tina Abdulla dro til tyske Borussia Dortmund), har hun tatt store steg. Ikke minst har Henrikke vist stor forbedring i forsvarsspillet, og hun er blitt mye tryggere i avslutninger, med et stadig større skuddrepertoar å vise til.

Om det å skrive ny kontrakt med Tertnes, sier Henrikke:

-Jeg har valgt å skrive under ny kontrakt fordi jeg føler at Tertnes er den riktige klubben for meg de neste årene. Jeg vil fokusere på min utvikling som spiller, og det har jeg gode forutsetninger til i Tertnes. Her er det fokus på både enkeltspillere og lag, og jeg forbedrer meg selv som håndballspiller. Dessuten er treningsmiljøet veldig bra og samholdet i klubben er godt.

Det er med andre ord ingenting å si på Henrikkes motivasjon til å satse videre med Tertnes, og vi gleder oss til å se hvor langt hun kan nå med sitt store talent, ambisjoner og treningsvilje.

Vi gleder oss til to nye år med Henrikke!💙