Nye kamputsettelser – Tertnes

Nye kamputsettelser

Etter Regjeringens pressekonferanse lørdag morgen, er det klart at det ikke vil bli spilt seriekamper i REMA 1000-ligaen før etter 16. februar.

I en mail fra Norges håndballforbund til klubbene i REMA 1000-ligaen og 1. divisjon, lød det som følger:

Etter dagens informasjon fra regjeringen innføres ny pause i seriespillet for Rema 1000-ligaen og 1. divisjon. Alle kamper som er berammet i perioden 3.2. – 16.2. utsettes.

Les mer her: https://www.handball.no/nyheter/2021/01/handballaktivitet-den-kommende-perioden/

Lagene kan trene som normalt, men det er p.t. ikke tillatt med treningskamper. Med dagens informasjon planlegges det for oppstart igjen fra og med onsdag 17. februar. 

De umiddelbare konsekvensene for Tertnes blir at ytterligere tre kamper blir utsatt. Utsettelsene berører følgende kamper (nye datoer ennå ikke klare):

  • Onsdag 3. februar Sola-Tertnes
  • Onsdag 10. februar Tertnes-Fana
  • Søndag 14. februar Aker-Tertnes

Dermed blir neste kamp hjemmeoppgjøret mot Rælingen søndag 21. februar. Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart nye datoer for de øvrige kampene er fastsatt.

Les forøvrig BAs sak om de nye utsettelsene/pausen i toppidretten: https://www.ba.no/frustrert-over-to-nye-uker-uten-kamper/s/5-8-1539221

Om det blir mer tid til kortspill for Tertnesjentene de kommende ukene, er mer usikkert, for tiden uten kamper skal nok bli utnyttet til mye god trening! 🙂