Signeringsfesten fortsetter – Thea Skarstein fornyer kontrakten – Tertnes

Signeringsfesten fortsetter – Thea Skarstein fornyer kontrakten

Så er det klart at Thea Skarstein-Storeng fortsatt skal være Tertnes-spiller de to neste årene. Thea, som kom fra Fyllingen for to år siden, har lenge vært regnet som et stortalent på sin høyre bakspillerplass, og det har vært knyttet store forventninger til henne. Imidlertid har langvarig skade holdt henne tilbake, men endelig har hun igjen fått muligheten til å trene normalt!

Tore Johannessen forteller om Thea:

Thea har omsider hatt et helt år som skadefri, og resultatene har ikke latt vente på seg. Hun har tatt store steg det siste året, og vi ser fruktene av at hun har kunnet trene for fullt over tid. Utviklingen går riktig vei, og det blir spennende å se hvor langt hun kan nå.

Thea var ikke i tvil om at hun ønsket å fortsette i Tertnes, og sier selv:

-Jeg er veldig fornøyd med at jeg fortsetter som Tertnes-spiller også de neste sesongene. Jeg trives veldig godt med spillergruppen og føler at vi hele tiden hjelper hverandre med å bli best mulig. Jeg synes at Tore og Jarle er flinke til å inkludere oss spillere, sånn at vi får være med på å utvikle spillet videre. Jeg liker de varierte treningene og gleder meg til å fortsette i Tertnes!

Foto: John Vint

Vi gleder oss sammen med Thea, og ser frem til to nye år med den blide fyllingsdølen!💙