Ny samarbeidsavtale med ÅBF – Tertnes

Ny samarbeidsavtale med ÅBF

Etter å ha samarbeidet siden 2018, har Tertnes nå inngått en ny 3-årsavtale med Åsane Byggmesterforretning AS.

Åsane Byggmesterforretning (ÅBF) er blant de ledende byggentreprenørene i Hordaland. De utfører alle typer oppdrag, både total-, hoved- og tømmerentrepriser, og har i snart 30 år bidratt med sin kompetanse på små og store byggverk i Bergen og nabokommunene.

Den tradisjonsrike Åsane-bedriften har blitt en betydelig støttespiller for Tertnesjentene, og vi er stolte over at de nå ønsker å fortsette samarbeidet. Det er mange håndballinteresserte blant de ansatte i bedriften, og med ÅBFs kontorer nært beliggende til hallen, vil det nok bli rift om å få benytte sesongkortene ÅBF har til Tertnes-kampene i Åsane Arena.

ÅBF ønsker å være en synlig støttespiller for idrettsmiljøet i Bergen. Gjennom en ny 3-årsavtale vil ÅBF fortsatt ta del og bidra til satsingen i Tertnes.

Daglig leder i ÅBF, Frank Ståløy, sier om resigneringen:

ÅBF har fulgt med Tertnes over lang tid og er imponert over det klubben får til. Vi ser det som naturlig å fortsette vårt gode samarbeid med klubben og gleder oss til fortsettelsen i Åsane Arena. Som lokal bedrift er det naturlig å støtte opp rundt lokale lag i topp og breddeidretter.

Det langsiktige samarbeidet som ble innledet mellom ÅBF og Tertnes for tre år siden, vil dermed holde frem, og ÅBFs lett gjenkjennelige røde, blå og hvite logo vil fortsatt være å se på Tertnesjentenes drakter og shortser.

Forøvrig synes vi det er verdt å nevne at ÅBF bidrar til at vi jevnlig kan gjennomføre panteinnsamling. Henting av pant har blitt en god inntektskilde for klubben, men uten stor bil til henterundene, ville det fort blitt vanskelig å gjennomføre. Men av ÅBF får vi låne varebil, sånn at henting av pant blir gjort så raskt og effektivt som mulig.


Sist uke var Linn, Madeleine og Thea på besøk på kontoret til ÅBF, og ÅBF-leder Frank Ståløy og de andre på kontoret fikk høre jentene fortelle om hvordan det er å være Tertnes-spiller.