Billettsalget er startet – Tertnes

Billettsalget er startet

Nå nærmer det seg for alvor, og endelig kan du kjøpe billetter til sesongens første kamp!

Onsdag blåses første kamp i årets REMA 1000-liga for Tertnesjentene i gang i Åsane Arena. Kl. 18:30 spiller vi mot Romerike Ravens, den nye østlandsklubben som har utgangspunkt i Rælingen HK, og som har overtatt Rælingens plass i toppligaen.

For spillerne er det knyttet stor spenning til kampen, og det håper vi det er for publikum også. Men det er kun tillatt med inntil 500 tilskuere, så det gjelder å være klar når billettsalget starter.

Et begrenset antall billetter til åpningskampen er foreløpig lagt ut på felt C og D (til høyre når en kommer opp trappen i 2. etg.). I tillegg kan det kjøpes sesongkort på samme felt, og både billetter og sesongkort kjøpes gjennom appen vår, Tertnes Håndball.

For klubbene i Åsane som har fått spesialtilbud på billetter, dvs. Tertnes junior, Åsane, Flaktveit, Eidsvåg og Salhus Turn, tildeles det plasser på felt A og B, og det vil bli egen inngang til dette området. Lagene som benytter tilbudet, vil innen tirsdag kveld få tilsendt mail om hvilken inngang som skal benyttes og annen viktig informasjon.

Det vil bli kiosksalg, og her vil det også være mulig å kjøpe Tertnes supporterartikler som Tertnes spilledrakt, paraply, handlenett og baller.

Som pauseunderholdning blir det opptreden ved the Voice-favorittene Gøran Stavang Skage og James Fox (mer informasjon om det i annen artikkel)!