Travel uke starter mot Storhamar borte – Tertnes

Travel uke starter mot Storhamar borte

Kommende uke blir travel for Tertnesjentene, med tre kamper fordelt på hhv. mandag, onsdag og søndag.

Uken starter med bortekamp i REMA 1000-ligaen mot Storhamar, deretter blir det NM 3. rundekamp mot Stavanger IF i Stavanger Idrettshall, før vi runder av uken med hjemmekamp mot Sola i REMA 1000-ligaen.

Mandag er det ingen tvil om at Tertnesjentene drar til Hamar som underdogs. Storhamar har tatt et godt grep om utfordrerrollen bak Vipers i norsk topphåndball. Laget har fått beholde de største profilene, og i tillegg knyttet til seg nye, som Anniken Obaidli (fra Molde).

Men å være underdogs passer Tertnesjentene godt, og selv om en ikke skal legge for mye i resultatene i oppkjøringskamper, så vi i Skjærgårdslekene at vi spillemessig var på høyde med Hamar-laget i store deler av kampen. Nøkkelen for Tertnes er forsvarsspillet, og klarer vi å tette igjen bakover, har vi store muligheter til å utfordre Storhamar.

Kampen spilles i Boligpartner Arena mandag kl. 19:15, og det litt uvanlige tidspunktet skyldes at kampen sendes på TV2 Sport 2. Det blir forøvrig to kamper for Tertnesjentene på TV2 Sport 2 denne uken, da også hjemmekampen mot Sola søndag 12. september vil sendes her.