Returkamp mot Bietigheim – Tertnes

Returkamp mot Bietigheim

Etter en tøff bortekamp der vi til tider ble overkjørt av et veldig godt tysk lag, er vi klare for returoppgjøret i 3. kvalifiseringsrunde til Women’s EHF European League, og ny kamp mot SG BBM Bietigheim.

Med 39-18 i tyskernes favør i første kamp, sier det seg selv at alt håp om videre avansement er ute. Men vi må huske at å få spille mot denne type lag, gir oss erfaringer og en mulighet til å lære av andre enn de vi møter jevnlig hjemme i Norge.

Vi må nok erkjenne at årets e-cup eventyr vil være over søndag kveld, men vi tror likevel at det er en bedre utgave av Tertnes-laget som kommer på banen denne gang. Og som Tertnes-trener Tore Johannessen sier:

-Jeg føler meg ganske trygg på at vi vil få et bedre resultat på søndag enn det vi klarte i bortekampen sist helg.

Bietigheim føler seg nok sikker på at plassen i European League er deres, og det med god grunn. Men vi håper og tror at Tertnesjentene vil senke skuldrene og ha det gøy i det som blir den siste kampen før jul.

Kampen spilles i Åsane Arena søndag kl. 18:00, i tillegg sendes den på ehfTV fra samme tidspunkt.

Munnbind og covid-19 sertifikat

Som til forrige hjemmekamp i europacupen, vil det også denne gangen være nødvendig med restriksjoner knyttet til covid-19.

Som kjent har Bergen kommune nå innført plikt til å bruke munnbind innendørs i situasjoner hvor det er risiko for at en ikke kan holde minst en meters avstand. I tillegg pålegger fortsatt EHF (det europeiske håndballforbundet)s retningslinjer oss å kontrollere coronasertifikat. Det betyr at de som vil se Tertnes-Bietigheim i Åsane Arena på søndag, må oppfylle ett av de følgende kriteriene:

  • Være fullvaksinert, enten med to doser, eller med en dose etter å ha gjennomgått covid-19 sykdom, og kan fremvise dette med norsk eller EU/EØS coronasertifikat.
  • Ha gjennomgått covid-19 sykdom for mindre enn 6 mnd. siden og kan bekrefte dette med coronasertifikat.
  • Ha testet seg ikke mer enn 72 timer før ankomst hall (PCR-test), og kan fremvise godkjent testresultat.

NB: Disse retningslinjene gjelder ikke barn og unge under 16 år, da de ikke skal kontrolleres.

Vi anbefaler at alle laster ned coronasertifikatet på mobil, evt. sørger for å ha lett tilgang til HelseNorge-appen eller egen profil på www. helsenorge.no. Vi ber om at sertifikatet er klart for fremvisning sammen med billettkontrollen.

Forøvrig minner vi om at følgende områder ikke er tillatt for publikum:

  • Inngang/utgang i 1. etasje
  • Garderobegang i 1. etasje
  • Spilleflaten etter kamp (f. eks. for å ha kontakt med spillerne)