Tungt tap mot Ravens – Tertnes

Tungt tap mot Ravens

Dette var kampen vi ikke skulle tape! Med Romerike Ravens på plassen bak oss med en kamp mindre spilt, var det viktige poeng å kjempe om i Skedsmohallen søndag ettermiddag.

Det var Tertnes som først tok styringen, og som hadde tilsynelatende kontroll på kampen da vi ledet med 2-3 mål inntil 10 minutter spilt. Men Ravens kom krypende innpå, og med god uttelling på sjansene, snudde hjemmelaget kampen inn mot pause, slik at de ledet med 3 mål (17-14) halvveis.

Da lagene kom på banen i 2. omgang, jobbet Tertnesjentene hardt for å ta igjen forspranget. Men tross mange muligheter og klare målsjanser, klarte de ikke å komme nærmere enn 1 mål, og med 10 minutter igjen å spille, dro Romerike Ravens fra for alvor. Det ble etterhvert mange baller i Tertnes-målet og sluttresultatet ble 32-23 til hjemmelaget.

Veldig skuffende å tape på denne måten, ikke minst etter at vi har vist stor spillemessig fremgang etter nyttår. Men nå er det 10 dager til neste kamp, og det blir tid til mye og god trening.

PS: Dagens debutant, Henriette Espetvedt Eggen (fra samarbeidsklubb Fyllingen) fikk sin første eliteseriescoring, og Avril Mikkelsen Frei ble toppscorer for Tertnes sammen med Madeleine Hilby, og ble kåret til vår beste spiller.

KAMPFAKTA

Romerike Ravens – Tertnes 32-23 (17-14)

REMA 1000-ligaen kvinner. Skedsmohallen. 

Tertnes: Eli Smørgrav Skogstrand, Josefine Gundersen Lien – Madeleine Hilby 6, Avril Mikkelsen Frei 6, Rikke Larsen Øyerhamn 4, Emma Holtet 3, Henrikke Hauge Kjølholdt 2, Karoline Fantoft 1, Eva Erdal Moen 1, Henriette Espetvedt Eggen 1, Frida Aasekjær Wilkensen, Emilie Fauske Helland, Maria Bergslien Gald, Marthe Hatløy Walde

Toppscorer Ravens: Rikke Thorngaard 7 mål.

Utvisninger: Ravens 5 x 2 min, Tertnes3 x 2 min.