Viktig bortekamp mot Ravens – Tertnes

Viktig bortekamp mot Ravens

Ungjentene gjorde en flott prestasjon mot Vipers sist onsdag. Søndag er det ny bortekamp, og i motsetning til kampen mot Vipers, der ingen hadde forventninger om poeng, er søndagens kamp mot tabellnabo Romerike Ravens viktig for at Tertnes skal ta steget bort fra kvalifiseringsplass.

Vi har fortsatt spillere ute med skade og sykdom, så både Emilie Fauske og Frida Wilkensen, som klarte seg veldig bra mot Vipers, har fått ny tillit. I tillegg har vi en ny debutant med i søndagens tropp, nemlig stortalentet fra Fyllingen, Henriette Espetvedt Eggen.

Vi krysser fingrene for at trenden Tertnesjentene har vist i 2022, fortsetter i dag, og ønsker lykke til til både debutant Henriette og resten av laget (for anledningen i lyserosa bortedrakter)! Kampen ses på BA/Direktesport fra kl. 17:00.