Hjemmekamp mot Storhamar – Tertnes

Hjemmekamp mot Storhamar

Når tabelltoer Storhamar kommer på besøk i Åsane Arena i neste uke, vil det fortsatt være begrensninger på antall tilskuere. Men forhåpentligvis går det riktig vei, for med restriksjonene som kom 14. januar, økte antall tillatte tilskuere fra 50 til 200.

I første omgang åpner vi for salg for et lite antall billetter. Deretter vil vi på tirsdag-onsdag kunne tilby ytterligere billetter når vi har oversikt over hvor mange av sesong- og sponsorkortene som vil bli benyttet. Vi gjør oppmerksom på at NHF-frikort, trivselslederkort og andre frikort utstedt av andre enn Tertnes Håndball Elite, ikke gjelder så lenge det er begrensninger på dette nivået.

Illustrasjonsbildet (øverst) er fra bortekampen mot Storhamar forrige sesong. Lagene møtte hverandre kun den ene gangen sist sesong, og det blir således Storhamars første besøk i Åsane Arena på onsdag. Starttidspunkt for kampen er kl. 18:00.