Signerte ny avtale – Tertnes

Signerte ny avtale

Maria Bergslien Gald har signert ny avtale med Tertnes! Med en 2-årskontrakt betyr det at venstrekanten er med i klubbens satsing (minst) frem til sommeren 2024.

Maria har hatt litt over et år i Tertnes allerede, etter at hun kom til klubben høsten 2020. For da Linn Gossé røk korsbåndet, ble Maria hentet fra 2. divisjons- og samarbeidsklubb Fyllingen, og hun spilte de resterende kampene frem til seriespillet ble stoppet i januar 2021. Maria har hatt en fin utvikling siden den gang, og fra sin venstre kantposisjon er hun blitt tryggere både i avslutningene og i forsvarsspillet.

Tore Johannessen er glad for å ha sikret seg den talentfulle venstrekanten i minst 2 år til:

Vi er glade for å ha Maria med oss videre. Hun har et stort potensiale som vi ser frem til skal utvikles videre de kommende sesongene.

Maria forteller selv:

– Det første året mitt i Tertnes har vært veldig bra. Jeg føler selv jeg har tatt steg som håndballspiller, og at jeg har utviklet meg etter at jeg kom til klubben. Jeg bestemte meg for å bli i Tertnes fordi jeg ønsker å fortsette utviklingen min, og jeg mener selv jeg har mer å lære av både spillerne og trenerne her. Dessuten trives jeg veldig godt i Tertnes!

Maria, som studerer økonomi ved Høgskolen på Vestlandet, skal i mai endelig få spille cupfinale sammen med de andre juniorjentene, etter at finalen ble utsatt pga. stort smittetrykk i desember.

Sammen med Fanny Skindlo, har Maria også vært med på LK02 (nå juniorlandslaget) de siste årene. I tillegg er to av spillerne fra samarbeidsklubbene våre, Avril Mikkelsen Frei fra Åsane og Henriette Espetvedt Eggen fra Fyllingen, med i spillergruppen rundt dette laget. Til sommeren skal LK02 spille VM i Slovenia, og det blir spennende å se om juniorlandslagstrener Tore Johannessen finner plass til Maria og de andre jentene våre i VM-troppen.

Vi i Tertnes er veldig glade for at Maria blir med videre, og vi ser frem til de to neste sesongene med forventninger om at Maria etablerer seg for alvor i sin posisjon på venstrekanten.