Søndagskamp mot Byåsen – Tertnes

Søndagskamp mot Byåsen

Tertnesjentene får ingen tid til å deppe over tapet mot Fana, og det er bare å børste av seg skuffelsen og gjøre seg klar til ny kamp.

Søndag venter Byåsen i Kolstad Arena, en kamp som opprinnelig skulle vært spilt søndag 27. februar. Den gang ble kampen avlyst i siste liten pga. covid-smitte hos Byåsen, men nå skal det endelig bli kamp!

Begge lag ligger utsatt til i gruppen med lag som kan havne i playoff, med Byåsen 3 poeng foran Tertnes, men med en kamp mer spilt. Byåsen har tapt sine tre siste kamper, hhv. mot Fredrikstad, Sola og Storhamar, og er i likhet med Tertnes i poengnød.

For Tertnesjentene handler det om å prestere gjennom 2*30 minutter. I mange kamper denne sesongen har vi sett lange perioder med godt spill, men også perioder med feil og måltørke. Dette har ført til at en enten har kommet for langt bak, eller har gitt fra seg en klar ledelse. Kan en begrense de dårlige periodene, gir det håp om et bedre resultat og forhåpentligvis seier til slutt.

Kampen spilles i Kolstad Arena kl. 18:00, og du ser den på BA/Direktesport.

VERDT Å MERKE SEG: Tidligere Tertnes-spiller Kjerstin Boge Solås er nå tilbake på håndballbanen. Den uheldige sunnfjordingen har kjempet seg tilbake etter langt skademareritt. Selv om Kjerstin nå er Byåsen-spiller, unner alle vi i Tertnes den talentfulle spilleren ny suksess på håndballbanen.💙 Men kanskje ikke akkurat mot Tertnes på søndag… 😉😁