Hermine forlenger – Tertnes

Hermine forlenger

En viktig brikke i planene for Tertnes de neste sesongene, er på plass med Hermine Aubergs signering.

Hermine kom til Tertnes fra 2. divisjonsspill i Sarpsborg sommeren 2018. Hun var da nettopp ferdig med videregående skole, og begynte på NHH samme høst.

Uten eliteserieerfaring var det forventet at venstrehendte Hermine i starten først og fremst ville være en «innhoppspiller» på høyre bakspillerplass, men med skader i troppen, ble det fort mye ansvar og spilletid på sarpingen. Dette taklet Hermine på imponerende vis, og hun har gjennom de fire årene i REMA 1000-ligaen med Tertnes, tatt store steg. Dessverre har Hermine hatt flere perioder med langvarige skader, men hun har gang på gang kjempet seg tilbake. 2021/22-sesongen var ikke noe unntak i så måte, da hun fikk et brudd i foten i høst. Desto mer gledelig var det å ha henne tilbake på banen de siste seriekampene i vår, og vi fikk raskt se hvordan hun gir spillet vårt en ekstra dimensjon. Med mye god trening i sommer, tror vi at Hermine skal være tilbake for fullt ved sesongstart i september, og hun blir garantert en veldig viktig spiller for oss.

Tore sier om Hermine:

– Hermine har playmaker-kvaliteter og hun er en kreativ spiller som er med på å løfte angrepsspillet vårt. Hun er en slepen tekniker med god spilleforståelse som sin største styrke, og det blir spennende å se utviklingen videre når hun forhåpentligvis igjen er skadefri til sesongstart.

Hermine forteller selv:

Jeg har valgt å skrive under på ny kontrakt med Tertnes fordi jeg tror det er det beste for min utvikling. De siste par årene har dessverre vært preget av mye skader, men jeg tror og håper jeg har fått min del, og at jeg nå er tilbake på banen for fullt. Når jeg ikke spiller håndball, er jeg fortsatt student på NHH, noe som også gjør det naturlig å fortsette i Tertnes.

Vi i Tertnes er veldig glade for at Hermine blir i minst to år til, og vi gleder oss til fortsettelsen med en lagspiller som bidrar mye for klubben, både på og utenfor banen.