Juniorjentene mot Sola – Tertnes

Juniorjentene mot Sola

Mandag er det klart for ny runde i NM J20 (junior-NM), og motstander er Sola.

Dette blir andre kamp i årets NM-turnering, etter at vi slo Pors på bortebane i sist runde for en måned siden. Etter en jevn 1. omgang, giret Tertnesjentene opp et hakk etter pause, og det endte til slutt med en solid 10-målsseier over laget fra Grenland.

I denne sesongens junior-NM sammenheng, består Tertnesjentene av et sammensatt lag med spillere fra Tertnes Håndball Elite, Åsane Håndball og Tertnes Håndball, og selv om laget naturlig nok mangler noe samspill, har vi håp om at laget kan ta seg videre til kvartfinalene i desember.

Dagens motstander Sola består av spillere først og fremst fra Sola 2, som til vanlig spiller i 2. divisjon, i tillegg har de med spillere som har fått spilletid i REMA 1000-ligaen med eliteserielaget.

Vi tror det kan bli en jevn og spennende kamp i Åsane Arena, og vi håper publikum møter opp for å heie på jentene!💙🧡💙

Kampstart er kl. 18:30 og for de som ikke kan komme i hallen, kan kampen følges på strømmetjenesten MyGame.

NB: Det er ikke nummererte seter eller forhåndssalg til dagens kamp, men alle med sesong- og bedrifts-/sponsorkort knyttet til Tertnes Håndball Elite, kan benytte disse for gratis inngang.

Billettpris:

  • Voksen kr 50
  • Gratis inngang for barn under 16 år
  • Gratis inngang ved fremvisning av forhåndskjøpt billett til Tertnes-Fana 19. oktober (det er en forutsetning at billett er kjøpt via appen vår).

For informasjon om finalespillet i denne sesongens NM, se https://www.final8.no/.