Forlenger avtale med Nr1 Fitness – Tertnes

Forlenger avtale med Nr1 Fitness

Denne høsten har Tertnes forlenget sin samarbeidsavtale med Nr1 Fitness, et samarbeid som allerede har vart i 13 år.

Nr1 Fitness Åsane åpnet i 2009 og like etter inngikk Tertnes samarbeid med senteret. Siden den gang har treningssenterkjeden Nr1 Fitness vokst seg stor med over 30 000 medlemmer, 450 ansatte og treningssentre på Vestlandet, Østlandet og Sørlandet. I tillegg er det tre Nr1 Fitness sentre i Budapest.

I Åsane har Nr1 Fitness tre sentre (Nr1 Fitness Åsane, Nr1 Fitness Nyborg og Nr1 Fitness Eidsvåg), og det er først og fremst senteret få minutter fra Åsane Terminal, Nr1 Fitness Åsane, Tertnesjentene er knyttet til. De lyse, flotte lokalene på 2000 kvm har store saler, topp moderne utstyr i apparat- og kondisjonspark og ikke minst svært hyggelige og hjelpsomme instruktører og betjening, så alt ligger til rette for at en skal kunne trives både på egentrening og gruppetimer.

Men alle som har medlemsavtale med Nr1 Fitness, kan også trene gratis på alle de andre sentrene. Ikke alle Tertnesjentene bor i nordre bydel, og da er det svært gunstig og tidsbesparende å kunne stikke innom senteret nærmest der en bor, jobber eller studerer. Et mer fleksibelt treningstilbud skal en lete lenge etter, og på alle Nr1 Fitness sentre kan en i tillegg trene 24 timer i døgnet, 365 dager i året!

Ønsker du medlemskap eller er nysgjerrig på treningstilbudet i Åsane eller et av de andre sentrene til Nr1 Fitness, er det bare ta turen innom, eller ta kontakt på:

  • Telefon: 92 99 20 00
  • Epost: kundeservice@nr1fitness.no