Slik spilles Norges EM-kamper – Tertnes

Slik spilles Norges EM-kamper

Det er igjen klart for mesterskap for kvinnelandslaget i håndball. Normalt avvikles kvinnenes mesterskap i desember, både når det gjelder EM og VM, men pga. at det i år skal være fotball-VM i desember, er det denne gang gjort et unntak, slik at årets EM arrangeres tidligere. EM 2022 spilles derfor 4.-20. november i Slovenia, Nord-Makedonia og Montenegro. 

For oss i Tertnes blir det ekstra spennende å følge med på våre tidligere spillere. Stine Ruscetta Skogrand er tilbake på landslaget på rekordtid etter at hun fødte sitt andre barn i juni. I følge NHFs statistikk har Stine spilt 113 offisielle A-landskamper og scoret 197 mål. Hun vil dermed bli en av Norges mest erfarne spillere i dette mesterskapet. Marie Skurtveit Davidsen har også fått plass i troppen, men med sine 5 A-landskamper er det ikke å forvente at det er hun som skal «dra lasset» for Norge. Men vi er sikker på at Marie vil gripe sjansen hvis den byr seg.

Slik spilles Norges innledende kamper (i Ljubljana, Slovenia): 

Fredag 04.11 kl. 20.30 Norge – Kroatia
Søndag 06.11 kl. 20.30 Sveits – Norge
Tirsdag 08.11 kl. 20.30 Norge – Ungarn

Hovedrunden
Spilles 10. til 16. november

Semifinaler og plasseringskamper
Fredag 18. november

Finaler (i Ljubljana, Slovenia)
Søndag 20. november

Kampene vises på TV3 og Viaplay.