Håndballfest med julestemning – Tertnes

Håndballfest med julestemning

Onsdag 14. desember spiller vi årets siste hjemmekamp i Åsane Arena, og med bare 10 dager før julaften, ønsker vi å lage håndballfest med julestemning!

De 500 første som bestiller klubbilletter, får utdelt hver sin Q Fersk sjokolademelk Uten sukker og det blir dancecam og fanzone. Og kanskje kommer julenissen…

I tillegg ønsker Tertnesjentene å bidra til en bedre julefeiring for familier som har det vanskelig. Ifm. kamparrangementet vil vi samle inn julegaver til Familiestøtten. Familiestøtten er en organisasjon med 80 frivillige i Bergen som stiller opp for familier som trenger litt ekstra hjelp for å få endene til å møtes. Julegavene vi samler inn vil bli fordelt av Familiestøtten, og vi håper at du vil være med og bidra til at det blir en STOR haug med gaver fra oss.

LES MER OM HVORDAN BIDRA TIL INNSAMLING AV JULEGAVER TIL FAMILIESTØTTEN

På banen møter vi Storhamar, som i likhet med Vipers, spiller Champions League denne sesongen. Kampen blir også det første møtet med tidligere Tertnes-spiller Tina Abdulla, etter at hun dro til Tyskland for 2,5 år siden. Etter to år i Tyskland ble Tina Storhamar-spiller i sommer.

BESTILL KLUBBILLETTER HER