4. søndag i advent – Tertnes

4. søndag i advent

Så er vi kommet til fjerde og siste søndag i advent, og i Tertnesjentenes omvendte julekalender har vi vært på besøk hos Stiftelsen Robin Hood Huset.

Henrikke, Marthe, Sanne og Fanny brukte en dag på frivillig arbeid på Robin Hood Huset tidligere denne uken. Her hjalp de til med innkjøp, kjøkkenvakt og hjelp i kafeen. Robin Hood Huset er et viktig tilbud for mange, og for jentene våre var det givende å få være med og bidra på denne måten.

Dette fortelle Stiftelsen Robin Hood Huset om sitt arbeid:

Robin Hood Huset drives av Stiftelsen Robin Hood Huset, og er et rusfritt og livssynsnøytralt møtested for økonomisk vanskeligstilte og nettverkssøkende. Vi holder til midt i Bergen sentrum, og har vært her siden 2004. Huset er et sted for sosialt samvær, selvhjelp og sosialpolitisk interessearbeid. På Robin Hood Huset har vi en rekke forskjellige tilbud til våre besøkende, alle gratis. For å få dette til er vi avhengige av frivillige medarbeidere til å drive alt fra vår kafé til våre kurs og våre aktivitetstilbud. 

Ønsker du å bidra til Robin Hood Huset, kan du melde deg som frivillig ved å sende en mail til frivillighet@robinhoodhuset.no. Du kan også gi en gave til:

  • Bankkonto 3624.66.12 271
  • VIPPS-nummer 134519

Les mer om Stiftelsen Robin Hood-huset her.