Fanny fornyer kontrakten – Tertnes
Fanny Skindlo

Fanny fornyer kontrakten

En gledelig nyhet for alle som er glade i Tertnes: Fanny Skindlo har signert ny 2-årskontrakt!

Fanny, som startet håndballkarrieren i moderklubben Trauma, kom til Tertnes i 2021 etter å ha spilt for 1. divisjonslaget Grane Arendal i flere sesonger. 

Fanny er en spiller med playmakerkvaliteter som passer godt med spillestilen vår. Hun var også sentral på juniorlandslaget der hun var i kapteinsteamet, men dessverre gikk hun glipp av sist sommers VM pga. langvarig skade. Av samme årsak mistet hun mye av den første sesongen med Tertnes. Men da juniorjentene våre tok gull i NM-finalen, fikk hun sine første minutter på banen for første gang på mange måneder, og hun har vært en viktig spiller for Tertnesjentene i hele høstsesongen.

Fanny forteller selv om re-signeringen:

– Det er mange grunner til at jeg har valgt å forlenge med Tertnes. Jeg er først og fremst veldig fornøyd med situasjonen min i Tertnes som klubb, men også i Bergen generelt. Håndballmessig tror jeg vi har mye godt på gang. Dessuten tror jeg at vi, med erfaring fra foregående sesonger, kan ta store steg i tiden fremover. Det forutsetter at vi holder oss skadefrie, men klarer vi det, tror jeg at vi har en spillertropp som kan hevde seg godt i REMA 1000-ligaen.

Ellers går jeg på skole i byen, og det passer fint å kunne kombinere utdanning med håndball. Jeg stortrives med spillergruppen, i tillegg til at jeg har blitt kjent med mange fine folk rundt laget. Det ble rett og slett for vanskelig å skulle dra fra en så fin gjeng, og jeg er veldig fornøyd med å signert ny kontrakt. Jeg ser derfor frem til 2 nye år i Tertnes! 💙

Fanny Skindlo (foto: John Vint)

Tore Johannessen er naturlig nok veldig fornøyd med at klubben har sikret seg stortalentet i to nye sesonger:

– Dessverre mistet Fanny store deler av fjorårssesongen på grunn av skade. Men hun har hatt en fin utvikling gjennom høsten, og vi gleder oss over ny kontrakt med Fanny. Hun har et potensiale som hun ikke har fått ut ennå, men hun er ung, og alt ligger til rette for fortsatt god utvikling.

Fanny er en ledertype både på og utenfor banen, og hun stiller høye krav til seg selv. Hun er allerede en stor ressurs i klubben, og vi er glade for å ha henne med videre! 💙

Fanny Skindlo (foto: John Vint)