Lørdagskveld i Åsane Arena – Tertnes

Lørdagskveld i Åsane Arena

Velkommen tilbake til Åsane Arena til ny kamp med klubbilletter til alle aldersbestemte lag i regionen! Denne gangen er det lørdagskamp mot Molde 28. januar kl. 18:00, og i samarbeid med kampsponsor Søtt+Salt tilbyr vi klubbilletter med rykende fersk lasagne, samt bamsedrikk fra Saft Suse til kun kr 60 pr pers. (gjelder spillere, samt inntil 4 trenere/lagledere).

Skjemaet under benyttes til bestilling. Det er nummererte seter i Åsane Arena, og ønsker foreldre/søsken å sikre seg billetter sammen med laget, evt. inkl. bespisning, kan også disse billettene bestilles via skjemaet. Dette blir isåfall til egne priser (følg spesifikasjon i skjemaet).

Betingelser:

  • Frist for bestilling fredag 27. januar kl. 14:00.
  • Billettene blir tilsendt i vår app, Tertnes Håndball, ETTER at beløpet er vippset til 724226 Tertnes Håndball Elite. Kontaktperson må ha lastet ned appen for å kunne motta billettene.
  • Lasagnetilbudet inkluderer en servering med lasagne og en flaske bamsedrikk fra Saft Suse (om ønskelig kaffe istedetfor bamsedrikk til trenere/lagledere).
  • Mat og drikke deles ut fra kl. 17:20 og frem til kampstart kl. 18:00 (ved felt D inne på tribunen).

NB: For alle som kjøper klubbilletter, har vi i tillegg tilbud på original Tertnes spilledrakt (str. XS-XL). Salgspris i januar er kr 300, men forhåndsbestilles drakt sammen med klubbilletter, er prisen kr 250. Størrelse velges ifm. utdeling av draktene i vestibylen.

Klubbilletter til Tertnes-Molde lørdag 28. januar kl. 18:00

Klubbilletter til Tertnes-Molde lørdag 28. januar kl. 18:00

Start Over