Skal kjempe for ny seier mot Larvik – Tertnes

Skal kjempe for ny seier mot Larvik

Denne helgen er 11 av 12 kvinnelag i REMA 1000-ligaen i full sving, enten med hjemlige kamper eller med kamper i Europa (Champions League og European League). For Tertnes er det bortekamp mot Larvik som gjelder, et av tre lag Tertnes har beseiret denne sesongen.

Det var i hjemmekamp i september at Tertnesjentene vant 30-27 over Larvik. Siden den gang har Larvik imponert med flere sterke kamper, og er i skrivende stund et av tre lag med 16 poeng, kun 3 poeng bak 3. plassen som Sola innehar for øyeblikket. Og med en god blanding av rutine, først og fremst i Heidi Løke og Amanda Kurtovic, samt unge lokale spillere, har Larvik klare ambisjoner om å komme tilbake til toppen av norsk håndball.

Slik sesongen har utviklet seg, er hjemmelaget naturligvis favoritter. Men hvis Tertnes klarer å bygge videre på det de har vist de siste kampene, ikke minst med mye godt angrepsspill, og i tillegg klarer å tette bedre bakover, er det håp om at de kan komme hjem fra Larvik med poeng i bagasjen.

Vi tror at dette blir nok en spennende kamp, og du ser den på TV 2 Play, med kampstart kl. 16:00.