Junior-VIP billettene revet bort! – Tertnes
Vegard og Robin

Junior-VIP billettene revet bort!

Det har vært en fantastisk respons på junior-VIP billettene vi tilbyr ifm. kampen mot Fredrikstad på onsdag, og nå må vi faktisk si stopp for flere bestillinger.

Sammen med kampsponsor Pizzabakeren Gullgruven skulle vi mer enn gjerne tatt i mot flere lag, men plassbegrensning gjør at vi må sette strek på 250 junior-VIP billetter. Siden dette er siste seriekamp, blir det ikke mer junior-VIP denne sesongen, men vi lover å gjenta suksessen til høsten. Men husk at det fortsatt er mulig å bestille klubbilletter til minipris, dvs. billetter til kun kr 25 pr spiller og trener/lagleder.

Skjemaet under benyttes til bestilling. Det er nummererte seter i Åsane Arena, og ønsker foreldre/søsken å sikre seg billetter sammen med laget, kan også disse billettene bestilles via skjemaet (egne priser for medfølgende barn og voksne).

Fremgangsmåte og betingelser:

  • Registrer bestilling i skjemaet og betal samlet beløp på vipps til #724226 Tertnes Håndball Elite. Husk å merke innbetaling med navn på lag. Bestilling er først gyldig når innbetaling er registrert.
  • Billettene blir tilsendt i vår app, Tertnes Håndball, ETTER at beløpet er registrert. Kontaktperson må ha lastet ned appen for å kunne motta billettene. (Skulle det bli utsolgt og det ikke er plass til laget du bestilte for, vil innbetalt beløp bli refundert.)
  • Klubbilletter er tilbud til lag som kjøper billetter samlet (ikke til enkelt-/privatpersoner).
  • Vi tildeler plasser på tribunen etter tilgjengelighet; ønsker dere å sitte i et spesifisert felt eller område, må billetter kjøpes på vanlig måte (i Tertnes Håndball appen eller via denne lenken).
Klubbilletter til Tertnes-Fredrikstad onsdag 29. mars kl. 18:15

Klubbilletter til Tertnes-Fredrikstad onsdag 29. mars kl. 18:15

Start Over