Stemning på tribunen tross tap – Tertnes

Stemning på tribunen tross tap

Et entusiastisk publikum, blant annet sammen med over 250 junior-VIP deltakere, skapte elektrisk stemning i Åsane Arena i går. Dessverre var resultatet symptomatisk for hvordan denne sesongen har vært for Tertnesjentene, for til tross for en fartsfylt kamp med mye bra spill, endte det med tap.

Vi er veldig takknemlige for den gode støtten dere gir oss, også når det ikke går helt som vi ønsker. Men forhåpentligvis kan vi gi dere mer å juble for neste sesong. Nå tar vi pause til over påske, før vi igjen bretter opp ermene og starter på forberedelsene vi skal gjøre for å være enda bedre rustet foran sesongen 2023/24.

TAKK til frivillige, publikum, sponsorer, samarbeidsklubber og alle støttespillere som bidrar, følger og heier på Tertnes!💙

KAMPFAKTA

Tertnes-Fredrikstad 27-31 (14-16)

Åsane Arena. REMA 1000-ligaen.

Dommere: Vegard Lillebuen og Slim Ben Tekaya

Tertnes: Synna Lien, Kadija Mårdalen, Josefine Gundersen Lien – Birgitte Karlsen Hagen 8, Marthe Walde 1, Henrikke Hauge Kjølholdt 3, Avril Mikkelsen Frei 1, Linn Gossé, Sanne Løkka Hagen 3, Emma Holtet 1, Eva Erdal Moen 2, Hermine Motzfeldt Auberg 3, Rikke Midtfjeld 1, Fanny Skindlo 4, Maria Bergslien Gald.

Toppscorer Fredrikstad: Julie Hulleberg 8

Utvisninger: Tertnes 1×2 min, Fredrikstad 1×2 min.

Kadija Mårdalen ble kåret til vår beste spiller, og også 8-målsscorer Birgitte Karlsen Hagen spilte en god kamp. Forøvrig var dette den siste Tertnes-kampen for Josefine Gundersen Lien (167 kamper) og Henrikke Hauge Kjølholdt (110 kamper), ihvertfall for denne gang. Takk for alt dere har bidratt med for klubben, og vi ønsker dere begge lykke til i deres nye klubber (Skövde og Molde).💙💙