Verdier og visjon – Tertnes
Foto: Bjørn Erik Nesse

Verdier og visjon

Vår forretningsidé
Spillere med sterk lokal tilhørighet som kontinuerlig leverer gode sportslige resultater, og som er til glede for miljøet rundt seg, gjør oss til Vestlandets ledende håndballag.

Visjon
💙Med hjertet for klubben💙

Kundeløfte
Vi skal gi deg en opplevelse du vil ønske å dele med andre.

Våre verdier:

Vinnervilje
Vi sier vi skal ha «gull i blikket».

Modighet
Vi skal være modige og nyskapende. Vi vil se etter muligheter snarere enn begrensninger, hele tiden være på jakt etter løsninger. Det er lov å feile, men det skal skapes en kultur hvor vi tar lærdom av våre feil. Vi skal vise modighet og utvikle oss til å gjøre nye ting.

Lekenhet
Leken skal fremme kreativiteten, treningslysten, motivasjonen og arbeidsgleden. Det skal være en lekenhet i spillet som utstråler positive assosiasjoner og skal bære preg av høyt tempo og lekenhet. Vi må ture å være underholdende. Gjennom leken finner vi nye løsninger og er samtidig målbevisste.