Viktig brikke på plass – Tertnes
Eva Erdal Moen har skrevet ny 2-årskontrakt med Tertnes

Viktig brikke på plass

Mens Tertnes etter sesongen 2021/22 mistet hele åtte spillere, er vi veldig fornøyde med at vi inn i kommende sesong vil stå igjen med stammen i laget. Og blant spillerne som nå har fornyet sin kontrakt med klubben, er Eva Erdal Moen!

Eva startet sin håndballkarriere i Kringlebotn og Gneist. Som 19-åring kom hun til Tertnes våren 2019, og Eva har siden den gang fullført to kontraktsperioder med klubben.

Fra å være blant de yngste da hun kom i 2019, er Eva nå en av de eldste på laget. Det er viktig å ha spillere som kan bringe Tertnes-kulturen videre fra år til år, og når Eva snart går inn i sin femte sesong for klubben, representerer hun kontinuitetsbærerne i laget. Eva har en naturlig lederrolle i spillergruppen, og vi har tro på at dette er noe vi vil få se enda tydeligere på banen i tiden fremover.

I tillegg til å være håndballspiller, studerer Eva til å bli byggingeniør ved Høgskolen på Vestlandet, og etter planen skal hun levere sin bacheloroppgave til våren.

Eva klar for to nye år i Tertnes

Om det å skrive sin tredje 2-årskontrakt med Tertnes, sier Eva:

– Vi er en fin gjeng som jeg har det veldig gøy sammen med, både på og utenfor banen. I tillegg mener jeg at vi har potensiale til å gjøre det mye bedre enn det vi har klart de to siste sesongene. Og det vil jeg gjerne være med på!

For Tertnes betyr signeringen med Eva at en viktig brikke har falt på plass. Etter at vi ha hatt mange sentrale spillere i avgang etter sesongslutt de to siste årene, vil vi nå ha med oss stammen i laget videre, inkl. alle bakspillerne. Dette vil være viktig for å kunne bygge videre på prosjektet vårt.

Vi gleder oss derfor over å ha sikret oss Evas signatur for to nye år, og vi ser frem til nye sesonger med Eva i Åsane Arena! 💙

Eva Erdal Moen (foto: John Vint)