Vilde til EM – Tertnes

Vilde til EM

Vår ferske høyrekant, Vilde Janbu Fresvik, er uttatt i troppen som i august skal spille EM med ungdomslandslaget (LK06). Det betyr at vi også denne sommeren har spillere med i aldersbestemte mesterskap, noe vi synes er stor stas.

EM (eller W17 EHF EURO som det kalles internasjonalt) spilles i Podgorica, Montenegro 1.-14. august, der Norge er i gruppe med Nederland, Portugal og Danmark. Laget skal i tillegg spille to treningskamper i Ungarn før mesterskapet starter. Ane Mällberg og Gro Hammerseng-Edin er trenere for Norge.

I sist EM (i 2021) var det Ungarn som gikk til topps etter finaleseier over Tyskland, mens Norge den gang endte på en 6. plass.

Her er kampprogrammet i gruppespillet:

Torsdag 3. august Norge – Nederland
Fredag 4. august Portugal – Norge
Søndag 6. august Danmark – Norge 

Kampene vil bli streamet, og nærmere informasjon om dette vil bli delt på vår facebookside.

Vi ønsker Vilde og resten av LK06 lykke til i mesterskapet! 💙