En måned til seriestart – Tertnes

En måned til seriestart

I dag, 30. juli, er det akkurat en måned til Tertnesjentene spiller sin første seriekamp i sesongen 2023/24. Det er allerede lagt ned mye hardt arbeid for å være best mulig rustet til en ny sesong, i tillegg skal vi utnytte den siste måneden godt.

Litt om hva status for Tertnesjentene pr. i dag

Vi er nå i gang med siste del av en lang forberedelse til ny sesong. Mye god trening er gjort fra midten av april og gjennom sommeren. De første håndballøktene etter ferien er unnagjort med så godt som skadefri tropp, og treningsleir i Danmark og turnering i Åsane Arena nærmer seg som en viktig del av forberedelsene. 

Josefine og Henrikke søker nye utfordringer, ellers er resten med videre. Nye spillere inn er Emilie, Henriette og Kadija fra vår samarbeidsklubb Åsane. Alle tre har både trent og spilt med oss i lang tid, så det skal gi et godt utgangspunkt nå til å bygge videre og utvikle spillet vårt. I tillegg kommer Vilde Janbu Fresvik fra TIF Viking, 17-åring som blir spennende å se på elitenivå. 

Seriestart 30. august borte mot Fredrikstad nærmer seg, før første hjemmekamp mot Follo 6. september, og vi ser frem til en sesong med fart og spenning i Åsane Arena. 

Kampprogram frem til seriestart

  • Onsdag 9. august kl. 18:00 Tertnes-Skanderborg (ifm. treningsleir i Vendsyssel/DK)
  • Lørdag 12. august kl. 14:00 Tertnes-Bjerringbro (ifm. treningsleir i Vendsyssel/DK)
  • Mandag 14. august kl. 14:00 Tertnes-Aarhus United (ifm. treningsleir i Vendsyssel/DK)
  • Fredag 18. august kl. 19:00 Tertnes-Fyllingen (i Åsane Arena ifm. Lerøy Elitecup)
  • Søndag 20. august kl. 14:00 Tertnes-Fana (i Åsane Arena ifm. Lerøy Elitecup)
  • Tirsdag 22. august kl. 17:15 NM J20 3. runde Tertnes-Nordstrand i Åsane Arena
  • Onsdag 23. august NM senior 2. runde Tertnes Håndball-Tertnes Håndball Elite (sted og tidspunkt ikke avklart)

I tillegg matches vi jevnlig mot Åsane G2007, og har du lyst å se oss mot en av Norges beste G16-lag, spiller vi ny treningskamp mot guttene i Åsane Arena førstkommende torsdag kl. 16:30.

Sist uke hadde vi besøk på trening av håndballfotograf Rune Eng fra «Runes Håndball Bilder» (facebookside), og her er resultatet: