Vil du være med på laget? – Tertnes

Vil du være med på laget?

Å være frivillig er ikke en jobb som er betalt i kroner og øre, men jammen kan det være givende og meningsfullt likevel!

I Tertnes har vi en super gjeng med frivillige som gjør en flott jobb på kamparrangementene våre. Når det nå snart er seriestart, er det en passende anledning til å invitere til samling for de frivillige:

Onsdag 30. august kl 17:00 i Åsane Arena, og både de som allerede har vært med i flere år, i tillegg til de som er nysgjerrige og vil høre hva det innebærer å være med, er hjertelig velkomne.

  • Har du lyst å steke vafler, og ellers hjelpe til i kiosken?
  • Er du god på penger og tall, og har lyst til å bidra i billettsalget?
  • Eller vet du ikke helt hva du har lyst til, men vil gjerne bidra og hjelpe til?

Jobben er ikke betalt i kroner og øre, men det gir deg mulighet til å få nye venner og bekjentskaper, et hyggelig arbeidsmiljø, spennende oppgaver og arrangementer å jobbe med. For sammen utgjør vi en liten klubb som ikke bare legger vekt på resultater, men også lagånd, sosial tilhørighet og samhold. Ekstra bonus er også at du vil få muligheten til å jobbe tett på en flott gjeng med blide håndballjenter som brenner for spillet på banen, og se Norges (og verdens) beste håndballspillere i aksjon på nært hold!

Vi håper at du synes dette er såpass interessant at du har lyst å ta turen på onsdag for høre litt mer. Men det er altså helt uforpliktende. Vi starter samlingen med informasjon om hvilke oppgaver vi ønsker dekket, samt innspill fra deltakerne, og når klokken er 18:00, skrur vi på TV slik at de som vil kan sammen se Tertnesjentenes serieåpning mot Fredrikstad BK på bortebane. Samtidig serverer vi pizza fra Pizzabakeren og kanelsnurr fra Søtt+Salt.

Har du lyst å komme, er det fint med en sms (eller oppringing) for å melde deg på – kontakt daglig leder Marit Brox på telefonnummer 414 49 034. Det er også mulig å komme uten påmelding om du bestemmer deg i siste liten for å komme, men pga. matservering ønsker vi helst påmelding.