Informasjon om billettsalg og sesongkort – Tertnes

Informasjon om billettsalg og sesongkort

Onsdag spiller vi årets første hjemmekamp når vi møter Follo i Åsane Arena. I den forbindelse vil vi informere om endringene vi har gjort knyttet til billettsalg og sesongkort.

Free seating

Vi har valgt å endre fra å selge billetter med nummererte seter til fritt setevalg (free seating). Det betyr at når du skal kjøpe billett i appen, velger du kun antall billetter i seksjon. Vi tror at dette gjør selve kjøpsopplevelsen enklere, i tillegg vil du ikke lenger være avhengig av å kjøpe billetten sammen med andre du vil sitte sammen med, da dere velger hvor dere vil sitte først når dere kommer i hallen. Vi gjør dog oppmerksom på at det kan bli behov for å benytte setenummerering på enkelte kamper.

  Seksjoner

  Vi har delt arenaen inn i to seksjoner/felt, dvs. C-D som er feltet mot nord (inngang fra kioskområdet i 2. etasje), og A-B som er feltet mot sør (mot Vestlandshallen). Vi vil normalt først åpne for salg på felt C-D, og ved behov åpnes A-B.

  Kampanjekode

  Har du en kampanjekode for evt. fribilletter fra en sponsor, skriver du den inn etter valg av seksjon. Da vil du få opp valg av de tilgjengelige billettene.

  Bedrifts-/VIP-billetter

  Alle som har tilgang til billetter gjennom en sponsoravtale, vil få overført billettene til appen i forkant av hver enkelt kamp. Pga. tekniske begrensninger har vi ikke kunnet fjerne setenumre på billettene som blir tilsendt, men med fritt setevalg vil alle setene i arenaen være tilgjengelig for alle tilskuerne. Ved kamper med forventet mye publikum, vil vi likevel vurdere behov for å fysisk reservere seter for VIP-billettene.

  Sesongkort

  Nå er sesongkort til Tertneskampene endelig tilgjengelig. Nytt av året er at man kan velge om man vil betale hele summen på en gang, eller om man ønsker å betale en fast pris i måneden, som abonnent. Velger du abonnementsløsningen, vil dette løpe til det blir sagt opp, og man trenger dermed ikke måtte fornye sesongkortet før hver sesong.

  REMA 1000-ligaen er nå økt fra 12 til 14 lag. Det betyr at du er garantert 13 hjemmekamper i sesongkortet, i tillegg vil hjemmekamper i NM og sluttspill komme i tillegg. Her er prisene:

  • Voksen kr 1500
  • Student kr 1000
  • Barn kr 600

  I likhet med de ordinære kampbillettene, kjøper du sesongkortet i appen vår, eller i vårt virtuelle billettutsalg her.