Ny hjemmekamp mot Sola – Tertnes
Henriette Eggen i hard kamp mot Sola sist uke (foto: John Vint)

Ny hjemmekamp mot Sola

Det blir vårt andre hjemmemøte med Sola på 6 dager når vi spiller NM-åttedelsfinale (4. runde) mot Camilla Herrem & co på tirsdag.

Sist onsdag handlet det om poeng i REMA 1000-ligaen, mens det på tirsdag er avansement til NM-kvartfinalen som ligger i potten. På onsdag endte det med 8-målsseier til Sola etter en jevnspilt 1. omgang. Hvorfor Sola klarte å dra i fra etter pause, har nok trenerteamet satt seg godt inn i og analysert, og vi vet at det er en godt forberedt og skjerpet gjeng som gjør seg klar til ny kamp mot Sola kl. 18:30 på tirsdag.

Billettene til kampen selges gjennom appen vår som vanlig. Denne gangen er det ingen sending på TV2 Play, men kampen kan ses på MyGame (krever abonnement).