Kjøp JUNIOR-VIP billetter og vinn pizzakveld med Tertnesjentene – Tertnes

Kjøp JUNIOR-VIP billetter og vinn pizzakveld med Tertnesjentene

Når vi sammen med kampsponsor Pizzabakeren inviterer til årets første JUNIOR-VIP, blir det også mulighet til å vinne en super premie for deg og ditt lag.

Ifm. vår kamp mot Oppsal onsdag 10. januar blir det ny VIP-servering for regionens aldersbestemte lag. Sammen med kampsponsor Pizzabakeren tilbyr vi:

For kun kr 75 pr barn (under 18 år) og kr 100 for voksne, får en adgang til junior-VIP som inkluderer kampbillett, pizzastykke fra Pizzabakeren, is fra Isbjørn-Is og bamsedrikk fra Saft Suse. Få en skikkelig sosial kickstart på det nye året, som motivasjon for laget ditt, og vær med og heie på Tertnesjentene og gi de den støtten de trenger i en viktig kamp for nye poeng. 💙

Vi åpner dørene til JUNIOR-VIP like over kl. 17:00, serveringen starter kl. 17:15, og dere kan ankomme helt frem til kl. 18:15 (det er altså ikke nødvendig at alle lagene møter opp kl. 17:15). Deretter finner dere deltakerne plasser på tribunen for å få med dere innløp og presentasjon av Tertnes og Oppsal. Kampstart er kl. 18:30.

I pausen blir det papirflykonkurranse med Pizzabakeren, og vinneren får et gavekort fra Pizzabakeren Gullgruven.

Bestilling gjøres via skjema under, med bestillingsfrist tirsdag 9. januar kl. 12:00. Men av erfaring vet vi at de 250 tilgjengelige billettene blir revet bort på kort tid, så vær rask om du vil sikre deg plass til ditt lag!

Fremgangsmåte og betingelser for å kjøpe JUNIOR-VIP billetter

  • JUNIOR-VIP billetten inkluderer kampbillett, et pizzastykke, is og bamsedrikk (kaffe istedet for bamsedrikk om ønskelig for betalende voksne)
  • Billetter kjøpt med denne koden er gyldige kun for nevnte gruppe. Øvrige barn og voksne kjøper ordinære billetter i appen.
  • Registrer bestilling i skjemaet og betal samlet beløp på vipps til #724226 Tertnes Håndball Elite. Husk å merke vipps-innbetaling med samme lagsnavn som benyttes ved utfylling av skjema. Bestilling er først gyldig når innbetaling er registrert.
  • Billettene blir tilsendt i vår app, Tertnes Håndball, ETTER at beløpet er registrert. Kontaktperson må ha lastet ned appen for å kunne motta billettene. (Skulle det bli utsolgt og det ikke er plass til laget du bestilte for, vil innbetalt beløp bli refundert i sin helhet.)
  • JUNIOR-VIP billetter og klubbilletter er tilbud til lag som kjøper billetter samlet (IKKE til enkeltpersoner), og billettene vil derfor ikke være gyldige for andre.
  • Vi benytter ikke nummererte seter, dermed finner dere plasser selv når dere kommer i hallen.
  • Ønskes kun ordinære klubbilletter, uten adgang til junior-VIP, koster klubbillettene kr 30 pr spiller og kr 50 for voksne (inntil 4 voksenbilletter pr lag). Disse billettene bestilles og betales direkte i appen vår (Tertnes Håndball-appen) med kampanjekode Lagsbillett23-24.
Junior-VIP til Tertnes-Oppsal onsdag 10. januar kl. 18:30

Junior-VIP til Tertnes-Oppsal onsdag 10. januar kl. 18:30

Start Over