Endelig kamp igjen – Tertnes

Endelig kamp igjen

Når vi i kveld møter Oppsal i Åsane Arena, er det Tertnesjentenes første kamp siden bortekamp (og poengdeling) mot Romerike Ravens 19. november.

Så langt har det vært en sesong med store variasjoner i prestasjonene, og poenghøsten har vært langt magrere enn hva vi håpet på. Samtidig viser denne sesongen at avstanden mellom topp og bunn er blitt mindre, og med unntak av Vipers, og tildels Storhamar (som riktignok tapte mot Larvik sist uke), opplever en at alle kan slå alle.

Dagens motstander Oppsal har 10 poeng, og ligger dermed på 9. plass, like bak sluttspillplassene. Høy innsats og mye energi kjennetegner Oslo-laget, og flere av deres 5 seire har blitt avgjort i de siste minuttene. Dog hadde Oppsal et tøft oppgjør mot Sola på hjemmebane sist uke, da Sola avgjorde kampen allerede til pause. Dermed er det grunn til å tro at Oppsal ønsker å vise seg fra en annen side i Åsane Arena i kveld.

Men vi har tro på at spillesugne Tertnesjenter vil gi Oppsal skikkelig kamp om poengene, i det som er den første av av fem svært viktige Tertnes-kamper i januar. Kampstart i Åsane Arena er kl. 18:30, og kampen ses også på TV2 Play. Men håndball er gøyest i hall, og sammen med kampsponsor Pizzabakeren blir det engasjerende og morsom papirflykonkurranse i pausen, der vinneren stikker av med gavekort fra Pizzabakeren Gullgruven.

Velkommen på kamp!