Årets kamp i Åsane Arena – Tertnes

Årets kamp i Åsane Arena

Årets kamp i Åsane Arena kommer tidlig i 2024!

Lørdag 27. januar er det duket for et nytt tett og spennende oppgjør mellom byrivalene Tertnes og Fana. Igjen blir det blått mot rødt, nord mot sør, bydel mot bydel. For å skape den beste rammen rundt kampen, inviterer vi til fanzone i hall 3 i 2 timer før kamp, tettpakket med aktiviteter for hele familien. I tillegg blir det gøyal pauseunderholdning.

Detaljer om den store håndballfesten slippes i dagene som kommer, men billettsalget åpner lørdag 13. januar. Og sikrer du deg billettene allerede nå, er det penger å spare. Til og med mandag 22. januar selger vi nemlig billettene med 20% rabatt. Fra tirsdag 23. januar øker prisene til ordinær pris, mens venter du helt til kampdag, blir det kampdagspriser med et lite påslag. Du velger derfor selv om du vil spare noen kroner ved å kjøpe billettene allerede nå:

  1. 20% rabatt ved kjøp lørdag 13. januar-mandag 22. januar
  2. Ordinær billettpris ved kjøp tirsdag 23.- fredag 26. januar
  3. 20% prisøkning ved kjøp på kampdag 27. januar

Billettene selges gjennom appen vår, Tertnes Håndball, samt gjennom denne lenken.

NB: Det blir også tilgjengelige lagsbilletter, og det vil komme mer informasjon om dette tilbudet.

Det er alltid spenning knyttet til lokaloppgjør som dette, og øvrige resultater og tabellplasseringer er bare å glemme når to lag som kjenner hverandre så godt, både på og utenfor banen, skal spille mot hverandre. Denne sesongen er det ingen av lagene som har lykkes helt, og det skiller kun to poeng mellom Fana på 10. plass og Tertnes på 11. plass. Sist lagene møttes, endte det uavgjort 33-33 i Fana Arena, og det er ingen grunn til å tro at ikke også denne kampen vil bli en spennende affære.

Kampsponsor er OBOS, og vil blant annet bli å finne med lykkehjul i fanzone. Vi minner om at OBOS-medlemmer gjennom medlemsfordelene har gode rabatter på billetter til alle Tertnes-kampene i Åsane Arena.