Hjemmekamp mot Fredrikstad onsdag – Tertnes

Hjemmekamp mot Fredrikstad onsdag

Selv om vi arrangementsmessig lenge har hatt fokus på kampen mot Fana 27. januar, har vi kamper mot Fredrikstad og Follo før den tid, kamper som sportslig er minst like viktige. Og med hjemmekampen mot Fredrikstad på kommende onsdag, betyr det også at vi har rundet første halvdel av sesongen 2023/24.

For laget fra plankebyen møtte vi på bortebane i første kamp for sesongen. Dette var en jevnspilt kamp, men Fredrikstad dro i fra på slutten, og det endte med hjemmeseier 28-25. Utover sesongen har Fredrikstad imponert, og med unntak av tap mot Vipers, Storhamar, Molde og Sola, har det blitt seire mot alle antatt jevne motstandere. Dette har bidratt til at laget for øyeblikket kjemper med Larvik og Sola om tredjeplassen på tabellen.

For Tertnes var det mye positivt å hente fra kampen mot Oppsal sist onsdag. At vi kunne ha ønsket oss to poeng, spesielt etter at vi var foran 16-12 halvveis i 2. omgang, er det ikke tvil om. Men slik siste del av kampen utviklet seg, var vi også lettet over at vi sikret oss ett poeng i siste sekund. Laget har jobbet godt sammen den siste tiden, ikke minst mentalt, og vi så et tøffere Tertnes-mannskap i kampen mot Oppsal, noe vi ønsker å bygge videre på mot Fredrikstad. Selv om laget er inne i en periode med flere skader, er det desto viktigere at de andre står frem og tar ansvar, og vi har tro på at vi skal kunne by Fredrikstad motstand og kamp om poengene. Kommer du og hjelper oss fra tribunen?💙

Kampen spilles i Åsane Arena kl. 18:00, og kan også ses på TV2 Play.