Nye vinnersjanser på lagsbilletter – Tertnes

Nye vinnersjanser på lagsbilletter

Det ble full klaff og stor suksess med fanzone og hjemmeseier mot Fana sist helg. Vi tilbød lagsbilletter til kampen, inkl. trekning av fine premier blant lagene som kjøpte lagsbilletter, og dette har vi fått en rekke tilbakemeldinger om.

Pga. planleggingsdag i skolen sist fredag og mange av den grunn reiste bort i helgen, var det nemlig mange lag som ikke fikk organisert felles bestilling av lagsbilletter. Vi har derfor fått med oss våre samarbeidspartnere til en ny runde med trekning når vi møter noen av verdens beste håndballspillere i kampen mot Vipers på onsdag.

For å kjøpe lagsbillettene, gjør en følgende:

  1. Last ned appen Tertnes Håndball og registrer deg som bruker.
  2. Åpne appen, velg KJØP BILLETT, og velg primært seksjon C-D (for Fana-supporterne anbefaler vi seksjon A-B).
  3. Skriv inn Lagsbillett23-24 i feltet for kampanjekode.
  4. Velg antall Lagsbillett spiller à kr 30 (barn under 18 år) og Lagsbillett lagansv kr 60 (voksen leder/trener, max 4 ledere pr lag)
  5. Velg KJØP BILLETT.
  6. Fullfør betalingen i VIPPS.

Dette er et tilbud som utelukkende gjelder for barn og unge, med voksne ledere, som tilhører lokale klubber i regionen vår. Lagsbilletter kjøpt av personer uten klubbtilhørighet vil ikke ha gyldig billett til kampen. Tilbudet gjelder lag med spillere under 18 år.

Blant alle lagene som bestiller minst 10 billetter samlet, trekker vi følgende premier:

  • Utstyr fra Umbro av verdi kr 5 000
  • Påmeldingsavgift til REMA 1000 Handballfestivalen på Stord i pinsen – gitt av Stord IL (verdi mellom kr 900-1800, avhengig av årsklasse)
  • Besøk på trening av Tertnes-trener Tore Johannessen og elitespillere fra Tertnes
  • Ballnett med Select baller gitt av Norsk Topphåndball