Nyansatt salgs- og partneransvarlig – Tertnes

Nyansatt salgs- og partneransvarlig

Connie Halvorsen ny salgs- og partneransvarlig i Tertnes Håndball Elite

Tertnes Håndball Elite er meget fornøyde med å meddele at vi har ansatt Connie Halvorsen som salgs- og partneransvarlig i fulltidsstilling.  

Connie Halvorsen kommer fra stillingen som daglig leder i Askøy Fotball. Connie har vært daglig leder i klubben siden oppstarten i 2022, og har vært en viktig brikke i sammenslåingen av de tre Askøy-klubbene.  

-Jeg har hatt en fantastisk tid i Askøy Fotball, og jeg er stolt av det vi har fått til sammen, sier Connie Halvorsen. Jeg har lært mye av denne jobben, og jeg er takknemlig for muligheten til å ha vært med på å bygge en ny og sterk fotballklubb på Askøy, fortsetter hun. Nå ønsker jeg nye utfordringer, og stillingen som salgs- og partneransvarlig i Tertnes Håndball Elite er midt i blinken for meg. 

Connie er 43 år, og har tre barn. Hun har hatt en lang yrkeskarriere innen salg, relasjonsbygging, idrett og markedsføring som gjør at hun har alle forutsetninger for å lykkes med å nå klubbens ambisjoner med å bygge et sterkt B2B-konsept. Tertnes Håndball Elite ønsker å bygge opp en samarbeidsarena for relasjonsbygging og forretningsutvikling.  

-Jeg brenner for folkehelse, frivillighet og idrett. Støtte fra gode samarbeidspartnere er avgjørende for at utøvere og idretten skal lykkes. Min stilling vil i praksis handle om å opprettholde eksisterende og skape nye relasjoner for både klubb og samarbeidspartnere.

-Mine første arbeidsdager i Tertnes Håndball Elite er allerede gjennomført. Jeg har blitt kjent med spillerne, støtteapparatet rundt, styret og daglig leder Marit Brox. 
Jeg har møtt fantastiske mennesker som jeg gleder meg til å samarbeide mer med. 
Mitt første prosjekt nå er å kartlegge produktene til klubben og hvordan vi kan gi tilbake til våre partnere og sponsorer. For å skape ringvirkninger tilbake til samarbeidspartnere, ønsker jeg å bygge opp et partnernettverk med flere arrangementer, der man kan etablere gode og lojale relasjoner sammen.   

Etter 10 år som eneste administrativt ansatte i Tertnes Håndball Elite, uttaler daglig leder Marit Brox at hun gleder seg til å få styrket klubbens salgsarbeid, samt tilrettelegge for samhandling mellom klubbens samarbeidspartnere.

-Det er i tråd med klubbens strategi at vi nå tar et steg videre for å skape bedre rammebetingelser for videre satsing. Det økonomiske fundamentet er avgjørende for utviklingen videre, og vi er overbevist om at Connie vil kunne bidra til dette, og at hun blir en viktig ressurs i arbeidet for å nå våre mål.

Kontakt info:

Connie Halvorsen
Telefon: 995 02 951/connie.halvorsen@tertnes.no

Marit Brox
Telefon: 414 49 034/marit@tertnes.no