Avril forlenger med Tertnes – Tertnes

Avril forlenger med Tertnes

Da Avril Mikkelsen Frei bestemte seg for å ta steget videre i karrieren, dro hun ikke langt. Etter først aldersbestemt spill og deretter seniorhåndball i moderklubben Åsane Håndball, har Avril spilt eliteseriehåndball for Tertnes siden 2021, og nå har 20-åringen fra Åsane valgt å forlenge med Tertnesjentene.

Hva er den viktigste årsaken til at du forlenget med Tertnes?

-Det har nok veldig mye å si at jeg trives veldig godt, og jeg syns det er veldig fin gjeng. I tillegg har jeg blitt trygg i laget, og trygg på de rundt meg, noe som gjør at jeg tror det beste for meg er å fortsette i Tertnes også neste sesong.

Hvordan føler du utviklingen som håndballspiller har vært i løpet av årene i Tertnes?

-Jeg føler jeg har utviklet meg i forsvarsspillet, og ikke minst blitt sterkere. Dessuten tror jeg at jeg har blitt litt roligere og tryggere på banen.

Hva er målet for kommende sesong?

-Personlig er det å fortsette å utvikle meg som spiller, inkludert å bli klokere i spillet.

Hovedtrener Tore Johannessen uttaler seg slik om Avrils utvikling i Tertnes så langt:

-Avril har tatt store steg den siste tiden. Hun er blitt mer trygg i spillet, og utvikler seg stadig individuelt.

Som juniorlandslagsspiller for Norge, var Avril med å vinne VM-gull sommeren 2022 sammen med Rikke Midtfjeld, Maria Bergslien Gald og Henriette Eggen på laget, samt Tore Johannessen som trener. Så langt denne sesongen har Avril scoret 46 mål på 23 kamper for Tertnes.

Vi er glade for å ha Avril med oss videre i Tertnes, og det skal bli spennende å følge den unge bakspillerens fortsatte utvikling💙