Emma forlenger med Tertnes – Tertnes

Emma forlenger med Tertnes

Linjespiller Emma Holtet har allerede snart 3 sesonger bak seg i Tertnes. Hun er 24 år og kom fra til Tertnes fra Rælingen (nå Romerike Ravens) sommeren 2021. Emma kommer opprinnelig fra Jessheim, og hennes moderklubb er Ull/Kisa.

Hva er hovedgrunnen til at du valgte å forlenge med Tertnes?

-Det er vel først og fremst fordi at jeg trives veldig godt. Her har jeg funnet min rolle i laget. Men samtidig føler jeg at det er rom for mer utvikling, og da passet det best å fortsette i Tertnes.

Hvordan synes du at din utvikling har vært i løpet av årene i Tertnes; føler du at du har tatt store steg?

-Om jeg har tatt store steg, må kanskje noen andre uttale seg om. Men jeg synes definitivt at jeg har utviklet meg som håndballspiller, og tatt steg i riktig retning. Men jeg har fortsatt en del å gå på, og det føler jeg at Tertnes kan bidra til at jeg skal klare.

Hvilke mål har du for kommende sesong?

-Det er jo et stort mål at vi skal fortsette å klatre på tabellen. For egen del er jeg også klar på at jeg vil inn igjen på landslaget igjen, og vil jobbe knallhardt for å klare det.

Emma var en del av 00/01-landslaget, og sammen med flere nåværende og tidligere Tertnes-spillere, fikk hun oppleve å vinne EM-bronse for Norge i Ungarn sommeren 2019. Etter årene på aldersbestemte landslag, har Emma vært uttatt på flere samlinger med rekruttlandslaget, og har også deltatt i kamper for dette laget.

Hovedtrener i Tertnes, Tore Johannessen, uttaler om Emma:

-Hun er en fysisk sterk linjespiller som er en drivkraft i laget vårt. Hun stiller krav både til seg selv og alle rundt seg. Emma har dessuten blitt tryggere på avslutning fra posisjonen sin, i tillegg til at hun scorer mange mål på 7-meter.

Så langt har Emma scoret 119 mål på 24 kamper for Tertnes, det samme antallet som Henriette Eggen.

Emma er en viktig spiller for klubben, både på og utenfor banen, og vi i Tertnes er glade for å ha henne med videre💙