Henriette forlenger med Tertnes – Tertnes

Henriette forlenger med Tertnes

Henriette Espetvedt Eggen signerte første gang med Tertnes i 2022. Da hadde hun allerede flere kamper for klubben, gjennom samarbeidsavtale mellom Fyllingen og Tertnes. I tillegg markerte Henriette seg sterkt på vårt NM-lag for junior som tok NM-gull i mai 2022.

Henriette, som nå er 21 år, startet sin håndballkarriere i Gneist, og fortsatte i Fyllingen før hun kom til Tertnes.

Hvorfor valgte du å forlenge med Tertnes?

– Jeg føler jeg fortsatt kan utvikle meg og ta steg her i Tertnes, og vi har et spennende lag som jeg tror kan få til mye bra. Dessuten føler jeg at Tore som trener, og de rundt laget, fortsatt har mye å lære meg

Hvordan føler du at utviklingen din i Tertnes har vært?

-Jeg føler at jeg har hatt en fin utvikling i Tertnes. Jeg var skadet hele forrige sesong, men føler nå at jeg tar stadig nye steg.

Hvilket mål har du for den kommende sesongen?

– Jeg ønsker å holde et stabilt og godt nivå i alle kamper og nå sluttspill.

Tore Johannessen uttaler:

-Henriette er en solid spiller i begge ender av banen. Hun har holdt seg skadefri lenge nå, noe som har hatt stor betydning for hennes individuelle utvikling.

I likhet med Rikke Midtfjeld, Maria Bergslien Gald og Avril Mikkelsen Frei, ble Henriette verdensmester for junior i 2022. Hennes gode utvikling er blitt lagt merke til, og nå har Henriette deltatt på sin første rekruttlandslagssamling, og er også uttatt til den neste. Så langt denne sesongen har hun scoret 119 mål på 24 kamper for Tertnes, som betyr at hun for øyeblikket deler toppscorertittelen med Emma Holtet. I tillegg har han 85 assist.

Vi er glade og stolte over at Henriette valgte å bli i Tertnes, og vi gleder oss til å følge Henriettes videre utvikling sammen med resten av Tertnesjentene💙