Rikke forlenger med Tertnes – Tertnes

Rikke forlenger med Tertnes

Rikke kom til Tertnes fra Aker Topphåndball før sesongen 2022/23, og den raske kantspilleren har funnet seg godt til rette i klubben. Rikke er 21 år og kommer opprinnelig fra Mysen.

Hun forteller dette om hvorfor hun valgte å forlenge med Tertnes:

-Det er først og fremst fordi disse to årene har vært veldig lærerike, og fordi jeg er veldig glad i gjengen her som jeg blitt en del av. Miljøet rundt klubben gjør at det rett og slett har økt motivasjonen min for å bli.

Hvordan føler du at du har utviklet deg i Tertnes?

-Jeg føler at jeg har tatt store steg både i forsvarsspillet og i skuddrepertoaret mitt. Men mest av alt føler jeg at jeg har utviklet meg til å bli mer stabil. Da jeg valgte å signere for Tertnes for to år siden var det mye på grunn av Tore Johannessen, som er en veldig god trener og spillerutvikler. Det har jeg ikke angret på.

Hva er dine mål for kommende sesong?

-Det er egentlig bare å fortsette, og bli enda mer stabil og score enda flere mål. Og for laget er det at vi må fortsette det vi har på gang nå, noe som forhåpentligvis kan få oss opp blant topp fem.

Tore Johannessen uttaler følgende om Rikke:

Rikke er veldig aktiv i spillet, både i forsvar og angrep. Hun har blitt trygg i avslutningene fra sin kantposisjon, i tillegg til å være en sterk og viktig forsvarsspiller.

Rikke er en av fire spillere på laget som vant VM-gull for junior i 2022. At hun har hatt en fin utvikling den siste tiden, er også blitt lagt merke til av landslagsledelsen. For ved de siste uttakene til rekruttlandslagsamling har Rikke vært på reservelisten, i hard konkurranse med flere gode høyre kantspillere. Vi tror derfor at det ikke er lenge til at Rikke får prøve seg i rekruttlandslagstroppen.

Så langt denne sesongen har Rikke scoret 79 mål på 24 kamper for Tertnes.

Vi er veldig glade for å ha Rikke med oss videre, og gleder oss til fortsettelsen med Rikke i blått💙