Det Bergenske Kaffeselskap ny partner – Tertnes

Det Bergenske Kaffeselskap ny partner

Vi gleder oss over å kunne fortelle at Det Bergenske Kaffeselskap er vår nye samarbeidspartner.

Det Bergenske Kaffeselskap har siden 2008 levert kaffe- og vannløsninger til bedriftsmarkedet. Det tilbys utstyr og tjenester av høy kvalitet, bærekraft og pålitelig service. 

DBKs satsing innen bærekraft har vokst mye de siste årene og DBK samler inn store mengder kaffegrut fra sine kunder for å nytte denne til ny næring. DBK er det eneste kaffeselskapet i Norge som satser på dette, noe som har bidratt til at selskapet er sertifisert som Miljøfyrtårn. I showroomet på Liamyrane i Åsane kan man teste ulike kaffemaskiner, vannkjølere og sertifisert kaffe, slik at bedriften vet hva man skal tilby til sine ansatte og gjester for en best mulig opplevelse. 

Vi ønsker Det Bergenske Kaffeselskap velkommen inn i partnernettverket vårt, og til at vi kan tilby kaffe fra DBK i kiosken ifm. kamparrangementene våre. Allerede ved KRONEKAMPEN 18. april vil publikum få smake DBKs kaffe, da det blir utdeling av kaffe til de voksne før kampstart.

Vi gleder oss til samarbeidet – uten kaffe stopper Norge!

Kontaktperson DBK: