Velkommen til KRONEKAMPEN 18. april – Tertnes

Velkommen til KRONEKAMPEN 18. april

Når vi møter Molde i den siste ordinære hjemmekampen for sesongen, blir det som KRONEKAMPEN, med gratis inngang for ALLE.

Vi ønsker å skape skikkelig håndballfest med masse liv på tribunen, og for å inkludere alle som har lyst å komme på kamp, blir det GRATIS håndballfest. Dette er mulig fordi bedrifter og privatpersoner betaler en sum pr. tilskuer som kommer på kampen.

Tertnesjentene kjemper fortsatt om en sluttspillplass, men vi er uansett avhengige av å slå Molde i denne kampen. Derfor kan støtten fra tribunen bli avgjørende for spillerne. Blant publikum trekkes det to vinnere som får hver sin signerte Tertnes-drakt.  

Gratisbillettene er tilgjengelige i appen vår, eller ved å bestille billett via vår billettside. Sesongkortinnehavere har fått tildelt sine billetter i appen på vanlig måte. Max. tilskuerkapasitet i Åsane Arena er 2200 tilskuere. 

For å bidra økonomisk, følg denne lenken, der beløp pr tilskuer, samt kontaktinformasjon, registreres. Representerer du en bedrift som ønsker å bidra, kan du kontakt vår salgs- og partneransvarlig Connie Halvorsen på mail connie.halvorsen@tertnes.no eller telefon nr. 995 02 951.

Dette får bedrifter som bidrar:
– Bidrag på 2 kr eller mer får profilering på tertneshandballelite.no og i SOME, inkl. en takk i story 
– Bidrag på 5 kr eller mer får i tillegg et eget innlegg med takk i SOME
– Bidrag på 10 kr eller mer får i tillegg en signert Tertnes-drakt 

BIDRA HER