Mer enn 1000 bestilte billetter – Tertnes

Mer enn 1000 bestilte billetter

Mer enn et døgn før kamp er det bestilt over 1000 bestilte billetter til KRONEKAMPEN

Siste håndballtrening er gjennomført, og nå gleder vi oss til å ta i mot publikum i Åsane Arena i den siste seriekampen på hjemmebane denne sesongen. Utad har det for klubben vært stort fokus på KRONEKAMPEN og markedsføring av denne, og vi er veldig glade for at håndball-Bergen fortsatt har lyst å ta turen innendørs i hallen, selv om dagene er blitt lysere og varmere, og utendørsaktiviteter frister.

Etter flere ukers kamppause har laget forberedt seg godt til det som skal skje på banen. Med to kamper igjen av seriespillet, er status den at vi fortsatt har mulighet til å kapre en av de åtte sluttspillplassene. Sluttspill var målet før sesongen startet, men etter som høsten skred frem, og vi gikk på tap etter tap, var det få som tenkte at sluttspill ville være en mulighet. Men 2024 har vært en spillemessig opptur, og om det ender med sluttspill eller ikke, skal vi være tilfredse med at vi etter nyttår har fremstått mer slik vi ønsker selv.

Tore Johannessen forteller:

Forrige møte mot Molde endte med en sterk 3-målsseier på bortebane. For Molde som hadde ambisjoner om medalje, er nok ikke laget fornøyd med å måtte kjempe for å nå sluttspillet, og det vil nok ses på som en aldri så liten fiaskosesong om laget fra rosenes by skulle falle utenfor topp 8. Det er derfor to lag som har alt å kjempe for når kampen blåses i gang i Åsane Arena i morgen kl. 18:30. Selv om kampen som vanlig vises på TV2 Play, vet vi alle at håndball er best i hall, og når det er gratis inngang for alle, i tillegg til at det før kampstart serveres gratis kaffe til de voksne og gratis is til barna (så langt beholdningen rekker), er det ikke mye å lure på. Billett bestilles i Tertnes-appen, på billettsiden vår og ved å scanne QR-koden.

Sammen med kampsponsor Det Bergenske Kaffeselskap ønsker vi derfor velkommen til siste ordinære hjemmekamp, og oppfordrer samtidig til å være ute i god tid. Minner også om at vi nå har gode tilbud på supporterutstyr, blant annet selger vi sesongens originale spilledrakt for kun kr 300.